Blog

07-02-2017

Jeg vil foreslå, at man genindfører det gamle Firkløverspil, hvor man skal finde indløbsrækken for de 4 første i mål i et bestemt løb, der var også gevinst for hestene i vilkårlig rækkefølge.

Jeg vil foreslå at man indfører et ugentligt Firkløver løb sammen med Liga løbende, det vil give rammen for et ugentligt V65 forhåbentlig med nordisk spil. Man kunne så lave 3 indledende afdelinger med Firkløver, hvorfra de bedste 4 gik til en finale. Det kunne være løb for 3 forskellige klasser og så et finaleløb med tillæg for de 2 bedste klasser.

Her i vintermånederne er det måske svært at skaffe heste til så mange løb, man kunne så i de 3 første måneder afvikle et firkløver løb i hver måned og så finale sammen med Ligafinalerne i starten af april måned. 

23-01-2017

Kan man bruge systemer til at spille på heste?

Svar: Ja, det kan man sagtens og Dantoto har også gjort det muligt at lave sytemspil via deres hjemmeside, men man kan også bruge Tips systemer til V-spil på heste. De systemer som jeg vil teste de næste uger er lidt mere avancerede end dem du kan spille på Dantoto. De kræver så lidt mere arbejde af dig som spiller, da du selv skal taste rækkerne ind og ikke bare lave en opstilling som du skal på Dantoto, men de 3 systemer som jeg tester i første omgang kræver kun fra 6-9 kuponer.

21-01-2017

Jeg har også en side på nettet, hvor jeg mod betaling tilbyder hjælp med forskellige ting, se mere på

http://www.123hjemmeside.dk/jeg-hjaelper-dig/428534742

 

21-01-2017

Jeg har siden 2001 haft min egen tips konkurrence på nettet, du er meget velkommen til at melde dig til denne konkurrence, du kan finde oplysninger om tilmelding via konkurrencens hjemmeside på www.stjernetips.dk, her kan du finde et tilmeldingsskema og se, hvornår den næste kvalifikation foregår, der er 2 hvert år en i april/maj og en i november/december